In the media

[in dutch]

Ik vertelde over mannen, vrouwen en wat testosteron doet met navigeren op de Belgische radio 1 (hier terug te luisteren)

Als ‘onderzoeker in de klas’ vertelde ik over mijn onderzoek op een basisschool. Hier staan mijn ervaringen beschreven.

Hoe eet je je nu eens geen buikpijn bij het kerstdiner? Mijn bijdrage aan het Donders Wonders-blog is hier te lezen.

Samen met collega’s Mirjam Bloemendaal, Lieneke Janssen en Verena Ly schreef ik een stuk over het samenspel van aandacht focussen en aandacht wisselen en relevantie voor het onderwijs. Lees het hier.

Ik was te gast in het Radio 5-programma Wekker-Wakker om te vertellen over hoe het kan dat de één beter de weg kan onthouden dan de ander. Het interview is hier te beluisteren.

Nu.nl, Trouw, De Telegraaf, Welingelichtekringen, Vox, Eos wetenschap en andere websites hebben artikelen gepubliceerd naar aanleiding van mijn proefschrift. Zie ook het persbericht (press release in English)

Ik was met mijn collega’s Christian Doeller en Tobias Navarro Schroeder te gast in een uitzending van Labyrinth radio over ‘draaiers’, waarin enkele resultaten uit mijn proefschrift aan bod kwamen.

Naar aanleiding van mijn artikel in JOCN ben ik geïnterviewd op de Belgische radio 1 en zijn er artikelen verschenen in de Volkskrant, Nederlands Dagblad, Welingelichte kringen.